portretten, dierbare momenten fijne herinneringen, honden en huizen, trouwerijen, geboortes, verjaardagen voor elke gelegenheid kun je een speciaal kado laten maken.

uit 2016 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Een kleurrijk familie portret

2024

CuraƧao en de leuke vrolijke momenten vastgelegd op doek,

Een vrolijk familie portret

2022

Een mooie familie uit Curacao, de eer was aan mij om van hun mooie momenten samen een mooi schilderij te maken. Kleurrijk en vrolijk met de huisjes, de tafelberg hun lieve honden en natuurlijk met hier en daar een palmboom en een bloem. Mooie herinneringen aan het heerlijke eiland waar ze nu nog lekker wonen. Inmiddels heeft dit schilderij een schitterende plek gekregen in huis.

familie Belissimo

2018

Familie Bellisima in de tuin samen met al hun lieve dieren, wat een geluk.

Trouwen in Vegas

2018

Trouwen in Vegas elkaar de liefde verklaren op een hele speciale manier, dat kan allemaal in Vegas er zijn hele bijzondere wedding chapels en dit friese stel is wel in voor een feestje. Daar proosten we op broer.

James and his boxer dog friends

2020

Boxers zijn altijd zo ontzettend trouw en speels. Ze zijn echt gehecht aan het gezin ze bemoeien zich graag met alles en iedereen omdat ze zo lekker nieuwsgierig en vrolijk zijn. Op het schilderij zie je vader moeder kind boxer en een jongen. Het is een prachtig schilderij wat geen uitleg nodig heeft. gewoon naar kijken en genieten.

een kleurrijke gezellige familie

2016

kinderen en kleinkinderen en hun lieve viervoeters vastgelegd op doek, dit is wel een hele leuke gezellige familie. Dit doek hangt nu bij opa en oma in huis, ze zijn er enorm blij mee. een mooi geschenk met veel kleur en veel vrolijk kijkende gezichten in je huis. dit familieportret heeft een speciale plek gekregen.

bezige bijtjes in Curacao

2017

in Curacao is altijd iedereen lekker bezig in en rondom de tuin, alle huizen zijn soort tropenwoningen, dus lekker open zodat het lekker kan doorwaaien omdat het er erg warm kan zijn. Als mensen een tuin hebben met zwembad dan verzamelt iedereen zich om het zwembad, de een knutselt wat terwijl de ander fanatiek aan het trainen is. Het is heerlijk vertoeven op het eiland Curacao. dit geldt natuurlijk ook voor de buureilanden Bonaire en Aruba. Geniet en leef nu!

Mooie herinneringen zijn voor altijd

2017

Samen rond het zwembad in de tuin op Curacao, wat een mooie tijd in een warm paradijs. Veel families uit Nederland gaan voor een aantal jaar naar een van de Nederlandse eilanden in het Caribisch gebied. De kinderen vermaken zich uitstekend veel mensen hebben een zwembad in de tuin want het is er gemiddeld 30 graden overdag. Mama werkt als stewardes en papa is dj bij een groot radiostation Paradise fm. De kinderen spelen buiten en de dieren zijn ook altijd in de tuin te vinden. Leuk om dit op een schilderij te mogen vastleggen.

Vier op een rij lekker liggen tussen de bloemetjes in de tuin.

2020

Mensen komen en gaan van het mooie eiland Curacao, hoe leuk is het dan als je nog een prachtig aandenken hebt aan die fijne tijd. Ik schilder graag mooie herinneringen, mensen maken een wensenlijstje bijvoorbeeld hun auto de gele boom het huis en natuurlijk hun lieve viervoeters, die natuurlijk wel mee zijn gegaan naar Nederland, ze sturen mij vaak foto's of ik ga gezellig zelf foto's maken en begin daarna aan het schilderij. Op deze manier ontstaat er een uniek persoonlijk kunstwerk met een mooi aandenken.

De vrouw met de hond

2020

De vrouw met haar lieve hond vasgelegd op doek. super mooie jaren beleef je samen, dan is het mooi om daar een gezellig schilderij van te hebben, het is iets heel persoonlijks aan je muur. Iets waar je elke dag blij van wordt een mooi kado.